Programma Zondag

Zondag 2o mei 2018


07.30 – 8.30 uur:
Tai Chi in de ochtend met Marieke
Voor de vroege vogels biedt Marieke Annink Bouma (foto) een heuse ochtendgmynastiek met energie gevende workshop Tai Chi.
De oefeningen zijn geschikt voor iedereen en als ouder kun je ook je kinderen meenemen naar deze workshop.
Bij mooi weer ( en daar gaan we vanuit) kun je heerlijk in de ochtendgloren buiten je oefeningen doen.
Marieke: “TaiChi is voor mij een dans van verwondering. Elke beweging is een uitnodiging om te voelen.
Soms spreekt een oefening tot verbeelding.”


08.30 – 12.30 uur:
Zweethut – Zweethutteam Enschede
Extra bijdrage: € 15,00
De zweethut ceremonie is een oeroude reinigingsceremonie die bij veel verschillende oorspronkelijke culturen voorkwam.
Ondanks dat het een hele oude traditie is, blijft het toch door alle jaren heen een levende traditie, die eigenlijk alleen maar ervaren kan worden en niet uitgelegd via woorden.
Meer info over de zweethutten: http://www.zweethutenschede.nl .
Van te voren aanmelden via: info@oohlalafestival.nl


08.30 – 09.30 uur:
Ontbijt met Theatraal accent
Genieten van het heerlijke en gezonde ontbijt verzorgd door Conan en zijn keuken team.
Wie weet zul je tijdens het ontbijten nog wel wat verrassingen te zien krijgen of onverwachte vreemde ontmoetingen hebben.
Tijdens de ontbijtmomenten heb je ook tijd om te kijken welke workshops je wellicht vandaag zou willen volgen.
Koffie en thee zit er uiteraard bij en is er ook een ontbijt zonder brood mogelijk.
Keuze is er genoeg voor bijna elk dieet.


10.30 – 12.00 uur: (verschillende locaties)
Workshopronde 3
In deze ronde heb je de keuze tussen de workshops: Massagedans, Introductieworkshop Tai Chi, Helende relaties – vertrouwen en overgave, Satsang,Een Egg of Life patroon maken op het terrein, Theatercircus-workshop, De tekening als spiegel van de ziel en Circusworkshop voor volwassenen en kinderen. Op verschillende locaties op het terrein worden deze workshops gehouden. We werken niet met inschrijvingen vooraf.
Meer info over de workshops kun je >>HIER<< vinden.


12.15 – 13.00 uur: midden in de moestuin
Harpconcert Leona Leppers
Leona bespeelt harp sinds 2009. Ze staat bekend om haar prachtige rijke en pure harpspel, van verstild meditatief tot zeer expressief, krachtig en vurig, met een schoonheid om stil van te worden! Leona kwam in 2009 op bezoek in het Liobaklooster in Egmond. In de kapel stond een prachtig bloeiende bloesemboom, maar haar aandacht werd enorm getrokken naar de harp die daar ook stond. Toen ze de snaren aanraakte ervoer ze de schoonheid van de klank. Vanaf dat moment voelde ze een enorm verlangen, een soort oerkracht om de harp te bespelen. Kort daarna ontmoette ze een straatharpist van wie ze veel leerde! Op de harp dansen haar vingers en dat maakt haar zielsblij. Ze ervaart een bijzondere helende energie door haar handen intuïtief over de snaren te laten dansen. Het is magisch!
Website: http://www.healingharp.nl


13.00 – 14.00 uur:
Lunch met een optreden van:  Nathalie Bosch en Martin Adolfsen

Nathalie Bosch en Martin Adolfsen bieden unieke concerten, waarin je meegnomen wordt op een reis van klanken en muziek. Klanken en muziek die iets in jezelf in beweging brengen. Deze concerten zijn niet zomaar concerten, maar de muziek helpt je weer verbinden met jezelf en met elkaar. En vanuit die verbinding voel je je herboren.  Zij zullen je in vervoering brengen doormiddel van zang in combinatie met hangdrum, gitaar, trommel en andere krachtige instrumenten. Dit is werkelijk een unieke beleving, die je samenzijn tot een heel bijzonder samenzijn maakt en het samenzijn naar een hoger niveau tilt, waarin je alleen nog maar de verbinding voelt. Ga mee op deze  magische reis van klank en muziek, wat het samenzijn nog meer bijzonder maakt.

Verder uiteraard:
Heerlijk lunchen buiten of binnen, gezellig samen aan het vuur.
Een lunch dat voortreffelijk is voorbereid door het keukenteam onder leiding van topkok Conan.


14.30 – 16.00 uur: (verschillende locaties)
Workshopronde 4
Weer een workshopronde om te ontspannen, te processen of zelfs.. diep te gaan. De keuze is deze keer: Trancedans, Mandala Weaving, Bevrijding uit Samsara, Tenen Lezen, Ademreis, Flower of Life ervaren en Sjamanistisch coachen met paarden.
Op verschillende locaties op het terrein worden deze workshops gehouden.
We werken niet met inschrijvingen vooraf.
Meer info over de workshops kun je >>HIER<< vinden.


16.30 – 18.00 uur in de Deel
Lemuriaanse Klankenreis – Dieter van Obberghen
Muziek met akoestische klanken en stem.
Dompel onder in de helende instrumentale klanken van het Amazonewoud.
Een ware ontgifting voor lichaam en geest.
Luister, ontspan en geniet tijdens deze helende reis in een bad van klanken.
Meer info: www.dieter-v-o.com .


16.30 – 18.00 uur Buitenpodium
Mahadeva (mantra’s & dansen)
Een muzikale reis waarin we in vrijheid zullen zingen en dansen naar hartenlust van klein naar groot van ingetogen naar uitbundig, opzwepend van binnen naar buiten en terug.
Een avond van ontmoeten, verbroederen en verzusteren.
Een fijne combinatie van mantra zingen en dansen.
Met heerlijke Live Muziek.   Zing en Dans!  Hou je niet in  Dans en Zing mooie God(in)  Beweeg maar mee met de muziek  je bent geweldig en uniek!


18.00 – 19.00 uur  Avondeten met muziek:
Pernilla Kannapinn –  buitenpodium
Pernilla is een muzikant en een reiziger. Ze is een dromer, een zielenzus, een mens. Ze is een kunstenaar en een componist, een leerling en een leraar, een vinder maar een zoeker, een zanger en een violist. Ze is een verhalenverteller. Haar verhalen worden vergezeld door haar wenende viool en een oude, bijna vergeten kunst van fluiten. Het is een verhaal in gesproken en onuitgesproken talen – de woorden brokkelen uit haar oude gehavende koffer; pasgeboren maar ook oude melodieën druipen uit haar 350 jaar oude viool. Het is een verhaal over een Griekse kleine hond en een meisje, met het hoofd vol dromen en een geschilderde vioolkoffer gevuld met woestijnzand; Over een klein huis op vier wielen, met een piepklein houtkacheltje en een weg die zich in alle vier windrichtingen ontvouwt.
Pernilla Kannapinn is een fenomeen. Het lijkt wel alsof ze rechtstreeks uit een andere dimensie is gestapt om ons met muzikale sterrenstof te besprenkelen.
Soms zacht en vloeiend, soms rauw en scheurend en knarsend, soms frivool en soms bedachtzaam…. Altijd muzikaal, eerlijk, puur en recht uit het hart. Info: https://facebook.com/pernillakannapinn


19.30 – 21.00 uur:
De grote Ooh La La Circus Show – meerdere artiesten
Een soort grote bonte avond waarin Ooh La la artiesten, maar ook deelnemers samen een voorstelling maken.
Kinderen en volwassenen, artiesten, cocreatorsmaken  de grote show waar tijdens het festival aangewerkt wordt tijdens verschillende workshops.

Verder een optreden van Olifanttakeover

Meer informatie volgt.


21.40 – 22.15 uur:  het achterveld
Avondvoorstelling in de schemering door Muziektheatergroep Klankpoort
De Amsterdamse muziektheatergroep Klankpoort zal gedurende het hele festival meerdere optredens verzorgen, zo neemt Klankpoort de openingsceremonie voor haar rekening en verzorgen de leden een buiten-theatervoorstelling op lokatie.
Klankpoort bouwt zelf haar decor, attributen en zal tijdens het festival zichtbaar zijn met knutselprojecten, jamsessies en kampvuur optredens.
Klankpoort neemt je mee in de wereld van magie, fantasie en liefde.
Geniet mee!


22.30 – 01.30 uur: in de Deel
SHiNiNG Ooh La La Danceparty met DJ Kareem
De op Ibiza woonachtige DJ/Producer & labeleigenaar Kareem Raïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties zet hij al meer dan 15 jaar de dansvloer van clubs en Festivals in Europa in vuur en vlam .Zijn unieke ‘Tribal-Afro-Gipsy-Soul-Techno-Sufi-Dance’ mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds.Kareem is onlangs zijn eigen label SHiNiNG MUSiC gestart; Sacred music for the dancefloor. Regelmatig brengt hij een nieuwe single uit met remixen van internationaal bekende (mantra) artiesten en ook eigen producties. Met meer dan 100 optredens per jaar, weet Kareem Raïhani als geen ander je mee te nemen in een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.


Kijk hier voor het programma van VRIJDAG | ZATERDAG | ZONDAG | MAANDAG