Aanmelden Ooh La La 2019

Tijdens Pinksteren: 7,8,9, en 10 juni 2019

Een compleet festival op Landgoed AlGoed (Twente)
met internationale theatermakers, kunstenaars, workshops, muziek….. een lust voor het hart!  Inclusief biologisch ontbijt, lunch en avondeten verzorgd door topkok Conan Luidens.

Thema dit jaar is: Gipsy-life

Voor ieder die zichzelf wilt blijven uitdagen en zelfgecreëerde heilige huisjes in zichzelf om durft te gooien; Wees welkom op ons absurdistisch bewustwordingsfestival!
Dit is alweer de vierde editie van dit festival. Velen zullen al weer uitkijken naar deze nieuwe editie. Inschrijven kan vanaf nu weer.
We zullen ons best doen om je vier dagen lang te verrassen en je af en toe op het verkeerde been te zetten met behulp van uitdagend theater, beelden die het onderbewustzijn prikkelen, klanken om je innerlijke landschap te vergroenen en een zo breed mogelijk pallet aan workshops aan te bieden om te verdwalen en weer bij jezelf terug te komen.

Tijdens dit zinnenprikkelende festival kun je genieten van bijzondere internationale theatermakers, poppenspelers, muzikanten, kunstenaars en entertainers uit binnen en buitenland die kunnen dienen als roze bubbelende inspiratieballonnen..

Daarnaast kun je deelnemen aan uiteenlopende workshops op het gebied van bewustwording, creativiteit en ontspanning. Er is een uitgebreid kinderprogramma.

Dat kan allemaal op Landgoed AlGoed waar je tijdens het festival je tent of camper kunt meenemen.

Kijk hier voor een compilatie van 2017: (2018 komt snel)

Jeroen en Annabel