Massage, healing, wellness

Behandelingen Shiatsu en Pranic Healing

Michelle en Christian zijn beiden gediplomeerde therapeuten. Michelle is docent/therapeut Pranic Healing en Christian is docent/therapeut Shiatsu. Je kunt bij heb terecht tijdens dit festival voor een 30- of 60 minuten durende behandeling. Bij deze vormen van healing wordt de kleding aangehouden, en werken we op een massagetafel of futon.

Shiatsu is een Japanse vorm van drukpuntmassage. Door druk uit te oefenen met de handen en vingers, wordt de prana, chi, of levensenergie, gestimuleerd om beter door te stromen. Uniek aan onze methode is de elementenleer in combinatie met de chakra’s en de corresponderende meridianen.

Bij Pranic Healing leer je werken met het energetisch lichaam en de chakra’s. Je leert hoe je deze kunt voelen en hoe blokkades kunnen worden opgeheven! Hierbij is geen fysieke aanraking nodig.

Wat kun je verwachten? Voor wie zijn deze behandelingen? Voor iedereen die last heeft van stress, burn-out, vermoeidheid, hoofdpijn, maagklachten, pijnlijke spieren of gewrichten, kortom alle fysieke en emotionele klachten. Je zult een diepe ontspanning ervaren, een beter inzicht in je huidige situatie en praktische tips hoe dit eventueel te veranderen.


Chillout Zone met DJ-88

Geïnspireerd door het getal 8, symbool voor oneindigheid, draait DJ-88 in de chillout zone muziek om echt te ontspannen en je weer op te laden voor nieuwe belevenissen. Oneindigheid is zeker aanwezig in de muziek en tijdens de chillout maak je golvende reis door akoestische ritmes uit Afrika, Oosterse zang meditaties, ontspannende Zuid Amerikaanse, Braziliaanse en Portugese strelingen voor het oor afgewisseld met de herkenbaarheid zelve, want ook in onze Nederlandse taal zijn juweeltjes aanwezig. De golven zullen je meenemen van uiterste ontspanning tot een energetische boost.  Muzikale voorkeur is heel persoonlijk en het aanbod is immens, een ding is de zeker, de beat die zal ontbreken… die bewaart DJ-88 voor op de dansvloer!


Massage & HealingPraktijk De Vier Elementen  door Miranda Geervliet
Biedt u welzijn voor uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn.
Op verschillende gebieden met daarbij horende energie trillingen mag ik mee resoneren om uw systeem te verlichten. Zodat u een stap voorwaarts kunt zetten.
Verlichten van uw systeem kan en mag ik met o.a. massages, hotstone, kruidenstempel, klanken en klankschalen, aroma, voetreflex, stoelmassage en ontspanning massage.
De healingen, sjamanisme, reiki, N.L.P., aura-chakra’s, energiebanen, meditatie en kernkwaliteiten. Mijn sequitor/doel is dat u meer en meer uw zielenlicht mag en kan laten schijnen.
Info: https://www.devierelementen.org/