Massage, healing, wellness

Behandelingen Shiatsu en Pranic Healing

Michelle en Christian zijn beiden gediplomeerde therapeuten. Michelle is docent/therapeut Pranic Healing en Christian is docent/therapeut Shiatsu. Je kunt bij heb terecht tijdens dit festival voor een 30- of 60 minuten durende behandeling. Bij deze vormen van healing wordt de kleding aangehouden, en werken we op een massagetafel of futon.

Shiatsu is een Japanse vorm van drukpuntmassage. Door druk uit te oefenen met de handen en vingers, wordt de prana, chi, of levensenergie, gestimuleerd om beter door te stromen. Uniek aan onze methode is de elementenleer in combinatie met de chakra’s en de corresponderende meridianen.

Bij Pranic Healing leer je werken met het energetisch lichaam en de chakra’s. Je leert hoe je deze kunt voelen en hoe blokkades kunnen worden opgeheven! Hierbij is geen fysieke aanraking nodig.

Wat kun je verwachten? Voor wie zijn deze behandelingen? Voor iedereen die last heeft van stress, burn-out, vermoeidheid, hoofdpijn, maagklachten, pijnlijke spieren of gewrichten, kortom alle fysieke en emotionele klachten. Je zult een diepe ontspanning ervaren, een beter inzicht in je huidige situatie en praktische tips hoe dit eventueel te veranderen.


Chillout Zone met DJ-88

Geïnspireerd door het getal 8, symbool voor oneindigheid, draait DJ-88 in de chillout zone muziek om echt te ontspannen en je weer op te laden voor nieuwe belevenissen. Oneindigheid is zeker aanwezig in de muziek en tijdens de chillout maak je golvende reis door akoestische ritmes uit Afrika, Oosterse zang meditaties, ontspannende Zuid Amerikaanse, Braziliaanse en Portugese strelingen voor het oor afgewisseld met de herkenbaarheid zelve, want ook in onze Nederlandse taal zijn juweeltjes aanwezig. De golven zullen je meenemen van uiterste ontspanning tot een energetische boost.  Muzikale voorkeur is heel persoonlijk en het aanbod is immens, een ding is de zeker, de beat die zal ontbreken… die bewaart DJ-88 voor op de dansvloer!


Massage & HealingPraktijk De Vier Elementen  door Miranda Geervliet
Biedt u welzijn voor uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn.
Op verschillende gebieden met daarbij horende energie trillingen mag ik mee resoneren om uw systeem te verlichten. Zodat u een stap voorwaarts kunt zetten.
Verlichten van uw systeem kan en mag ik met o.a. massages, hotstone, kruidenstempel, klanken en klankschalen, aroma, voetreflex, stoelmassage en ontspanning massage.
De healingen, sjamanisme, reiki, N.L.P., aura-chakra’s, energiebanen, meditatie en kernkwaliteiten. Mijn sequitor/doel is dat u meer en meer uw zielenlicht mag en kan laten schijnen.
Info: https://www.devierelementen.org/


Stoelmassages – Mouna Pegurier

Met mijn 20 jaar ervaring met geven van Stoelmassages op bedrijven en evenementen kun je je veilig overgeven en genieten van een zeer weldadige, ontspannende, harmonieerde en revitaliserende mini behandeling.

En er zijn nog meer goede redenen om je te laten masseren:

 • Aandacht voor jezelf
  Je hoeft niet iets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseur te gaan, jezelf (laten) verwennen is ook een goede reden!
 • Ontspanning
  Massage is ontspannend voor je lichaam en je geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk of spannend is in je leven.
 • Nieuwe energie
  De energiedoorstroming wordt bevorderd waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt.
 • Bewustwording en contact
  Bewust je lichaam voelen en ontdekken wat er allemaal gewaar te worden is. Daardoor krijg je meer contact met je lichaam en een stuk van jezelf. Vooral de dynamische massagetechnieken kunnen je veel laten gewaarworden.
 • Aangeraakt worden
  Warm en veilig aangeraakt worden is een van onze basisbehoeften. Als je nu of in het verleden te weinig of onveilig aangeraakt bent, kan massage je weer wat terug geven.
 • Verwijderen afvalstoffen
  De bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten
 • Je zit niet lekker in je vel of je lijf heeft iets nodig
  Dit kan van alles betekenen, misschien depressief of onrustig, stijf of aandacht nodig, een onbestemd gevoel. Ook zwangerschap is een mooie reden om je te laten masseren.
 • Ondersteuning bij veranderingen
  Massage kan een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces.
 • Gedachten stil zetten
  Wanneer je veel denkwerk verricht of je gedachten even stil wilt leggen. Na een massage voel je je helderder en lichter.


  l

dav

Healing, reading & massage – Tashi Delek

Of het nu een Tuïna, energetische of olie massage is op een massagestoel of tafel, Ingeborg heeft ruim 15 jaar ervaring en voelt aan waar knelpunten of blokkades zitten. Massages van een half uur of een heel uur kunt u bij haar boeken. Meer info op http://www.begin-nu.nl

Stress, werken onder (tijds)druk of spanningen uit relaties of verleden kunnen door een healing duidelijk worden zodat u daar makkelijker mee om kunt gaan. Daarnaast kunt u ook bij Paul terecht voor diverse massages.

Meer info op http://www.tashi-delek.nl