Biologisch eten van Conan

Voor de tweede keer zal topkok Conan dit jaar het eten verzorgen tijdens het festival.

Conan heeft ruim achttien jaar gewerkt als een chef-kok. Hij werkte in meer dan honderd restaurants, catering bedrijven, projecten en gemeenschappen over de gehele wereld.

Een gepassioneerd kok die het bereiden van voedsel ziet als een uitdaging om door middel van goed eten de gezondheid van mens, dier en milieu en planeet te vergroten.
Conan: “ I believe we should reintroduce tribal farming, cooking and food sharing” Planting, harvesting, cooking and eating together”

Conan houdt van reizen en dat is ook te proeven in de gerechten die hij maakt: Indiaas, Indonesisch, Thais, Mexicaans en gerechten en smaken uit veel andere oorden zijn bij hem te proeven.
De afgelopen zeven jaar heeft hij zich gespecialiseerd in het holistisch koken. Hij kookt op veel bewustwordingsfestivals en retraites in binnen- en buitenland.
Conan: “preparing food is a form of prayer and recieving food is an easy doorway to feeling gratitude”.

Advertenties