Programma Maandag

Maandag 10 juni 2019

(programma kan nog veranderen)


 

08.30 – 09.30 uur:
Ontbijt met Theatraal accent

Genieten van het heerlijke en gezonde ontbijt verzorgd door Conan (foto) en zijn keuken team.
Wie weet zul je tijdens het ontbijten nog wel wat verrassingen te zien krijgen of onverwachte vreemde ontmoetingen hebben.
Tijdens de ontbijtmomenten heb je ook tijd om te kijken welke workshops je wellicht vandaag zou willen volgen.
Koffie en thee zit er uiteraard bij en is er ook een ontbijt zonder brood mogelijk.
Keuze is er genoeg voor bijna elk dieet.
Heb je een zeldzaam dieet? geef het door bij het aanmelden.


09.30 – 12.00 uur: ( De Deel)
Ecstatic Dance met Nykkyo Energy DJ

Een energetische muzikale ervaring: therapeutische dj set door genezer, therapeut, dj en producer met behulp van verschillende analoge, digitale kwantumtechnieken en met divine assistentie. Bijvoorbeeld DNA-activatie, aura en karma clearings, hartactivatie, zelf beperkende geloof overtuigingen clearing, en andere clearings en activaties. Met het gebruik van divine hulpmiddelen zoals God/Bron Scalaire Wave Heilige Codes, Quantum Scalaire wave-antenne, resonantie, subtiele energieën, entrainment hersengolven, natuurgeluiden, geuren van essenties, projecties en muziek. Dit alles voegt letterlijk een extra dimensie toe aan de al helende kracht van muziek en dans. Het is een compleet nieuwe helende techniek en uniek in de wereld, die leuk is en het hart opent om je terug te brengen naar nu. Jezelf openen voor je volledige potentieel. Dit is een ervaring waarbij alle zintuigen worden gebruikt, waar geblokkeerde energie oplost en het lichaam werkelijk beweegt, zelfs op de energetische lichamen en op quantumniveau!

Nykkyo staat bekend om zijn ultieme diep-gelaagde emotionele muziek en hoge energie-uitbarstingen, die menig danser tot nieuwe onbekende delen van zichzelf brengt. Blokkades oplost die de danser meer naar het authentieke zelf brengt. Ook bekend bij vele festivals en bewuste dansfeesten zoals Healing Garden, Mandala, Mysteryland, Hieros Gamos, OpenUP, DEEP en nog veel meer, maar ook gezien bij vele ceremonies en workshops, als helende artiest. Hij is resident Ecstatic Dance DJ bij Ecstatic Dance Utrecht, Zutphen, Breda en Groningen en natuurlijk heeft hij veel gastoptredens bij Ecstatic Dance door Nederland en Europa.

Nykkyo is een project van Eduard Eieyani zoals ook Chintamania en Divine Tools zijn. Eduard Eieyani is een in Nederland gevestigde internationale counselor en mentor met een holistisch kijk. Hij stelt de kracht van mensen in staat om te leven in overeenstemming met hun grootste verlangens, doel en wijsheid. Naast docent en therapeut is hij al 32 jaar een dj en producer die muziek uitbrengt op labels als Global Underground, Pacha Recording, Spinnin’ Records, terwijl hij wereldwijd optreedt onder verschillende artiesten namen. Wijs en ervaren zoals hij is, onthult hij het mysterie van levenskracht en gemanifesteerde werkelijkheid. Gespecialiseerd in activatie lezingen, (groep) genezingen, kwantumfysica, divine tools ontwikkelen en de realiteit hercoderen. Go Osh brengt, met zijn project Nykkyo Energy DJ, subtiele hoge en helende frequenties, fuseert ze met ritmes op de dansvloer. Een complete groep verandering en activeringservaring die van invloed is op de collectieve mensheid, elke dans opnieuw!

http://www.divine.toolshttp://www.chintamania.com


10.00 – 11.30 uur: (verschillende locaties)

Workshopronde 5
In deze ronde:
– Een innig gesprek met moeder aarde –  Ludzarda Everts
– Osho Kundalini Meditatie – Ma Deva Madhuri
– Tantra workshop “Tao van de liefde” voor stellen- Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
– Boeddhistische Workshop – Paul Melis en Ingeborg van Berkel
– Inzichtgevend tekenen: De tekening als spiegel van de Ziel – Karin Laars


12.00 – 13.00 uur: Natuurpodium
Fluitconcert –  Bram Vanoverbeke

Het maken van handgemaakte native-style fluiten is de passie van Bram Vanoverbeke. Bamboe, stukken hout en takken geeft hij een nieuw leven als fluit, elk met een eigen toonsoort en stemming. Alle fluiten zijn handgemaakt en geen enkele fluit is dezelfde. Iedere fluit heeft zijn eigen karakter net zoals wijzelf. Zo is iedere fluit uniek. Op die manier kan een fluit een aanvulling zijn voor iemand en kan ze voor een ander net een uitdaging zijn om op zoek te gaan naar zichzelf, enz. Voor jong en oud. Bram heeft ook een marktkraam tijdens het festival dus je kan kiezen.
Eerst even lekker genieten van zijn fluitconcert. Info: www.bardoflutes.com


13.00 – 14.00 uur:  buitenpodium
Lunch met optreden Huilende Wolven .. info volgt


15.00 – 15.30 uur:
Eindceremonie met de Tocht der Dwazen en theatergroep Ooh La La ..  info volgt


16.00 – 16.30 uur

AFSLUITING (meer info volgt)