Avond tickets 2018

Kun je het hele festival niet bijwonen, maar wil er wel wat van meepikken?
Dan bestaat er de mogelijkheid om toch avondtickets te bestellen.
Het gaat dan om de volgende voorstellingen en avonden:

Vrijdag:
Optreden Cesar Pavon Orkesta
Aanvang 22.00 uur
Deur open: 21.00.
Kosten: € 15,00  Kaarten zijn  >>HIER<< te bestellen.
Deze Argentijnse Band speelt melodieën van de hele wereld. Een uniek accordeonorkest. Het is een reis door oude en hedendaagse muziek,  gebruik makend van wereldwijde ritmes en tradities. Van kamamé, tango of folklore, tot tarantelas, paso doble, cumbias, Balkan en Centraal-Europese muziek. De band gebruikt  vijf accordeons, viool, gitaar, drums, percussie, tuba, trompet en contrabas. Zowel op straat als op het podium wordt de feestelijke energie overgedragen. Dit uitnodigt ons uit om de magie van het populaire instrument te herontdekken.
Website: http://cesarpavon.com.ar/


Zaterdag
Optredens Couple (+) en Papaformigas + afterparty
Aanvang: 21.00 uur
Deur open: 20.00 uur
Kosten: € 17,50 Kaarten zijn  >>HIER<< te bestellen.

Couple (+) meets Sandhya Sanjana (wereldmuziek): 
In het COUPLE (+) repertoire wordt singer-songwriter materiaal gecombineerd met klank-landschappen (soundscapes).
Soms groovie, funkie en swingend, soms meditatief en vrij.
Papafromigas (klezmer, polka en punk)
Vanuit Emmen en omstreken komt de band Papaformigas, die de vele plannen heeft omgezet in wat actie. De band combineert klezmer, ska, reggae, polka en punk in een verfrissende wereldmuziek! Deze band bestaande uit de zes leden; Ilona, Jorge, Marjolein, Jan, Patrick en Luz speelt vol energie en weet menig publiek in beweging te blijven. Het is gewoon niet mogelijk om stil te blijven staan als deze vrolijke formatie begint te spelen. Het was een hele uitdaging om de muziek van Papaformigas over te brengen, want ‘mainstream’ is het natuurlijk niet.
Een optreden van deze vrolijke lieden mag in ieder geval niet ontbreken bij de echte liefhebbers van muziek, want een onvergetelijk feest wordt het sowieso!
Info: https://www.facebook.com/papaformigas.nl/


Zondag
Optreden Klankpoort en DJ Kareem
Aanvang: 21.30
Deur open: 20.30
Kosten: € 15,00  Kaarten zijn  >>HIER<< te bestellen.
Avondvoorstelling in het donker door Muziektheatergroep Klankpoort

De Amsterdamse muziektheatergroep Klankpoort zal gedurende het hele festival meerdere optredens verzorgen, zo neemt Klankpoort de openingsceremonie voor haar rekening en verzorgen de leden een buiten-theatervoorstelling op lokatie.
Klankpoort bouwt zelf haar decor, attributen en zal tijdens het festival zichtbaar zijn met knutselprojecten, jamsessies en kampvuur optredens.
Klankpoort neemt je mee in de wereld van magie, fantasie en liefde.
Geniet mee!
SHiNiNG Ooh La La Danceparty met DJ Kareem
De op Ibiza woonachtige DJ/Producer & labeleigenaar Kareem Raïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties zet hij al meer dan 15 jaar de dansvloer van clubs en Festivals in Europa in vuur en vlam .Zijn unieke ‘Tribal-Afro-Gipsy-Soul-Techno-Sufi-Dance’ mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds.Kareem is onlangs zijn eigen label SHiNiNG MUSiC gestart; Sacred music for the dancefloor. Regelmatig brengt hij een nieuwe single uit met remixen van internationaal bekende (mantra) artiesten en ook eigen producties. Met meer dan 100 optredens per jaar, weet Kareem Raïhani als geen ander je mee te nemen in een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.

 

Advertenties